ABA liga

Promenjen termin treće utakmice finala ABA lige - poznati detalji četvrte i pete

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.05.2024 19:16
Košarkaši Partizana i Zvezde u duelu na prvoj utakmici finalne serije MN Press
Košarkaši Partizana i Zvezde u duelu na prvoj utakmici finalne serije

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde odigrali su prvu utakmicu finalne serije AdmiralBet ABA lige. Klub sa Malog Kalemegdana je odneo pobedu rezultatom 85:82, a pred nama je naredni meč u hali  "Aleksandar Nikolić", na programu u sredu od 21.00 čas. 

Posle toga, domaćinstvo se seli u Arenu (Partizan), a sada su se dogodile promene u satnici. Naime liga Jadrana je objavila da će se prethodno najvaljena treća utakmica finalne serije zakazana od 21.00 čas, odigrati pola sata ranije (20.30). 

MN Press

Kapiten Partizana, Kevin Panter, u duelu sa kapitenom Crvene zvezde, Brankom Lazićem

Takođe, na sajtu stoje i termini eventualne četvrte utakmice (21. maj, 18.00, Beogradska arena) i majstorice (25. maj, 21.00, Pionir).

Podsećamo, ekipa Janisa Sferopulosa dominantno je stigla do finala ABA lige, s izuzetkom prvog meča serije protiv SC Derbija, koji umalo nisu uzeli brejk u Beogradu, dok je polufinale sa Megom prošlo bez iznenađenja. 

Sa druge strane, Partizan je posle lagane serije sa Igokeom, imao poteškoća protiv Budućnosti. Naročito u drugoj utakmici u "Morači", gde su Podgoričani nakon neizvesne završnice izborili majstoricu. Da bi crno-beli opravdali epitet favorita u Beogradu za 2:1.

Titulu regionalnog šampiona brani Partizan. Sve mečeve finalne serije možete gledati u direktnim prenosima na kanalima TV Arene sport.

 

Cup tree provided by Sofascore