ABA liga

Ni minut na parketu, a dobio ugovor do kraja sezone: Trej Tompkins ostaje na Malom Kalemegdanu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.03.2024 17:03
Košarkaš Crvene zvezde Trej Tomkins MN Press
Košarkaš Crvene zvezde Trej Tomkins

Novo pojačanje Crvene zvezde Trej Tompkins (33), produžio je ugovor sa srpskim klubom do kraja sezone, preneo je "Mocart sport".

Momak koji sa Zvezdom prvobitno potpisao ugovor na mesec dana, dobio je poverenje čelnika kluba do kraja sezone iako do sada nije upisao nijedan minut na parketu. 

Zbog zdravstvenih problema, nije uspeo da se nametne treneru i pokaže zbog čega je stigao na Mali Kalemegdan kao veliko pojačanje iz Rusije, gde je prethodno sa dosta uspeha igrao u Nižnjem Novgorodu i Zenitu. A, prema svemu sudeći, to ga nije sprečilo dobijanjem novog ugovora, dan pre isteka starog.

"Trej Tompkins je u fazi kada trenira individualno, ali je u poslednjem delu svoje rehabilitacije. Nadam se da će u naredne dve sedmice biti u mogućnosti da pomogne timu", rekao je trener Joanis Sferopulos.

Podsetimo, 33-godišnji momak iz Njujorka počeo je karijeru u LA Klipersima 2011. godine, da bi pored ruskih klubova nosio i dres Real Madrida, gde je tokom sedmogodišnjeg mandata osvojio Evroligu, četiri titule i tri Kupa Španije.