ABA liga

Partizan obradovao navijače: Slobodan ulaz za meč sa Cedevita Olimpijom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.03.2023 17:37
Partizan obradovao navijače: Slobodan ulaz za meč sa Cedevita Olimpijom MN Press

Košarkaški klub Partizan rešio je da časti navijače beogradskog tima i otvori kapije za meč sa Cedevita Olimpijom. Kako se navodi na sajtu crno-belih, utakmica 23. kola Admiralbet ABA lige sa slovenačkim timom na programu je 26. marta, od 20 časova, a ulaz u "Štark Arenu" će biti slobodan.

Takođe, s obzirom da se tog dana obeležava Svetski dan borbe protiv epilepsije, prvotimci Partizana izaći će na predstavljanje u ljubičastim majicama, kako bi podržali akciju koja je ustanovljena 2008. godine na inicijaivu Kesidi Megan iz Kanade.

 

 

Uz to, na sajtu Partizana se navodi da će se podela besplatnih ulaznica za preostala mesta vršiti od utorka, 21. marta putem servisa Ticketline-a (Prodajna mesta u TC Merkator i TC Stadion Voždovac, odnosno Štark arena na dan utakmice od 16 časova).

"Pozivamo sve navijače da podrže crno-bele u važnom meču protiv Cedevita Olimpija i da svi zajedno pružimo podršku obolelima od epilepsije", navodi se na sajtu beogradskog kluba.

Uoči ovog duela Partizan se nalazi na vodećem mestu tabele sa 19 pobeda i dva poraza, dok je tim iz Ljubljane na četvrtoj poziciji sa učinkom 15-6.