ABA liga

Marko Barać zadovoljan pobedom nad Baranima: Sve je bilo izvanredno danas

komentari (0)

Izvor: Tanjug

11.02.2024 16:23
Trener košarkaša Mege Marko Barać MN Press
Trener košarkaša Mege Marko Barać

Trener košarkaša Mege Marko Barać izjavio je danas da je njegov tim timskom igrom stigao do pobede protiv Mornara u 20. kolu regionalne ABA lige. Mega je ranije danas u Beogradu savladala Mornar rezultatom 101:87.

"Čestitam mojim igračima na pobedi. Vrlo važna pobeda za nas u utakmici za koju smo znali da će biti teška. Mornar je vrlo potentna napadačka ekipa sa puno igrača koji mogu da naprave razliku i puno igrača koji su u stanju da individualnim rešenjima naprave veliki problem. U prvom poluvremenu defanzivno nismo bili pravi. Dozvolili smo im da uđu u šutersko samopouzdanje gde su pogađali teške šuteve. Međutim, to je način na koji oni igraju i trebalo je da u tom delu budemo bolji", rekao je Barać, prenosi zvanični sajt kluba.

Barać je istakao da ga raduje veliki broj asistencija na meču sa Mornarom.

"Nakon meča u Zadru gde nisam bio zadovoljan protokom lopti, sada je to bilo izvanredno. Imamo tri igrača sa dabl-dabl učinkom, ali ovo je zaista timska pobeda. Igrači su odigrali veoma dobru odbranu kada je trebalo, a to nam je dalo mogućnost da trčimo kontre. Svaka ekipa igra lakše kada trči i to je prosto moderna košarka i to je ono na čemu mi insistiramo. Čestitam Mornaru na borbi i želim puno sreće u nastavku", zaključio je Barać.
 

Standings provided by Sofascore