ABA liga

Marko Barać: Verujem da ćemo na lep način obeležiti sećanje na Milojevića

komentari (0)

Izvor: Tanjug

21.01.2024 15:00
Marko Barać MN Press
Marko Barać

Trener košarkaša Mege Marko Barać izjavio je uoči meča sa Partizanom da veruje da će svi zajedno na lep način da obeleže sećanje na Dejana Milojevića.

Milojević je preminuo pre četiri dana u 47. godini od posledica srčanog udara. On je od 2021. godine radio kao pomoćni trener Golden Stejta.

Utakmica između Partizana i Mege biće posvećena Milojeviću, koji je od 2004. do 2006. igrao za "crno-bele", a bio je trener Mege od 2012. do 2020. godine.

"U nedelji za nama smo ostali bez Milojevića što je nenadoknadiv gubitak za Megu i za ceo košarkaški svet. Njegov prerani odlazak je izuzetno pogodio sve i u takvoj atmosferi je priprema utakmice bila jako otežana. Moji momci su uspeli i pored toga da ostanu fokusirani i maksimalno angažovani na treninzima i na tome sam im posebno zahvalan", rekao je Barać, prenosi zvanični sajt kluba. 

"O izuzetnom kvalitetu Partizana i trenera Željka Obradovića je i suvišno govoriti i sigurno je da će oni ovom meču prići sa visokom angažovanošću i da će želeti da izbegnu ulazak u bilo kakvu neizvesnu završnicu. Potrebno je da utakmici pristupimo sa puno energije i agresivnosti u odbrani i da ostanemo fokusirani tokom svih 40 minuta. Ne smemo da dozvolimo prazne minute u igri jer će Partizan to sigurno umeti da iskoristi. Verujem da će publika imati priliku da prisustvuje dobroj i uzbudljivoj utakmici i da ćemo svi zajedno na lep način obeležiti sećanje na Dejana", dodao je trener Mege.

Utakmica 17. kola ABA lige između Partizana i Mege biće odigrana sutra od 19 časova u Štark areni.