ABA liga

Svet se oprašta od Milojevića, Boban Marjanović: Hvala ti što si mi pomogao da ostvarim snove

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.01.2024 14:22
Dejan Milojević i Boban Marjanović MN Press
Dejan Milojević i Boban Marjanović

Srpski košarkaš Boban Marjanović, koji je član NBA kluba Hjuston Roketsa, porukom se oprostio od Dejana Milojevića, sa kojim je sarađivao u Megi pre 10 godina, ali i u selekciji Srbije.

"Reči ne mogu da iskažu koliko sam šokiran i tužan što više nisi sa nama. Inspirisao si me da budem najbolja verzija sebe svakog dana i tvoj uticaj mi je promenio život. Hvala ti što si mi pomogao da ostvarim svoje snove. Ti si jedan od najboljih trenera za kojeg sam imao čast da igram. Molim se za tvoju porodicu i prijatelje, mnogo ćeš nam nedostajati. Bog je dobio još jednog anđela danas. Zauvek u našim srcima", napisao je Marjanović na Instagramu.

 

 

Nekadašniji selektor SCG Bogdan Tanjević oprostio se danas od pomoćnog trenera Golden Stejta Dejana Milojevića, koji je sinoć preminuo u 47. godini od posledica srčanog udara. Milojević je od 2021. godine radio kao pomoćni trener Golden Stejta.

"Koliko god je bio veliki igrač i veliki trener, bio je još više veliki čovek, pošten i razuman, okrenut prema budućnosti svoje drage porodice...Tragedija i tuga u srcima svih, koji su ga poznavali... Moj igrač 2001. u Budućnosti... Slava mu", napisao je Tanjević na "X" mreži.

 

 

Trener košarkaša Žalgirisa Andrea Trinkijeri izrazio je danas saučešće porodici pomoćnog trenera Golden Stejta Dejana Milojevića, koji je sinoć preminuo u 47. godini posledica srčanog udara.

"Pre svega, želeo bih da pričamo o nečemu drugom, jer sam šokiran onim što se sinoć dogodilo. Milojević je bio divna osoba. Odlično sam ga poznavao. Moje saučešće njegovoj porodici. Njegov odlazak je veliki gubitak za košarku, ogroman gubitak za sve koji su ga poznavali, jer je on zaista bio divna osoba. Nepravda je ono što se dogodilo", rekao je Trinkijeri, prenosi zvanični sajt Žalgirisa.