ABA liga

Sferopulos i Lazić složni pred Megu: Maksimalno fokusirano na mladu i talentovanu ekipu!

komentari (0)

Izvor: Tanjug

10.12.2023 17:30
Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos MN Press
Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas da njegov tim mora da bude maksimalno fokusiran ako želi da utakmicu sa Megom uvede u ritam, koji odgovara "crveno-belima".

Crvena zvezda će sutra (18:00, Arena 1 Premium) gostovati ekipi Mege u 11. kolu ABA lige. "U ponedeljak nas očekuje izuzetno važna utakmica u regionalnom takmičenju. Mega je izuzetno mlad i talentovan tim. Moramo da budemo maksimalno fokusirani i spremni za ovaj meč kako bi uveli utakmicu u ritam koji nama odgovora", rekao je Sferopulos, prenosi zvanični sajt kluba.

Utakmica između Mege i Crvene zvezde biće odigrana sutra od 18 sati u dvorani "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

"Utakmice protiv Mege su po pravili mečevi koje najavljujemo kao duele sa vrlo mladom, talentovanom i ambicioznom ekipom koja uz to pravi dobre rezultate i beleži pobede. Tako je i ove sezone. Mladost i ambicija znače i dodatnu energiju na koju ćemo morati da odgovorimo na parketu čvrstom igrom. Neće biti laka utakmica, ali je na nama da se spremimo dobro i sa dobrim ritmom dođemo do važne pobede", rekao je kapiten Crvene zvezde Branko Lazić.

Crvena zvezda je u dosadašnjem delu sezone u ABA ligi ostvarila devet pobeda i jedan poraz, dok je Mega zabeležila učinak od po pet trijumfa i poraza.

Standings provided by Sofascore