ABA liga

AdmiralBet ABA liga na TV Arena sport: Mega nakon Partizana, juri novi "skalp" u takmičenju, ovaj put u Podgorici

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.10.2023 14:26
AdmiralBet ABA liga na TV Arena sport: Mega nakon Partizana, juri novi "skalp" u takmičenju, ovaj put u Podgorici ABA League/Dragana Stjepanović

Posle velike pobede nad Partizanom, košarkaši Mege nadaju se da će napraviti još jedan dobar rezultat u AdmiralBet ABA ligi, gde će u sklopu 5. kola takmičenja večeras gostovati u Podgorici na megdan neporaženoj Budućnosti (19:00, Arena sport 2).

Prema rečima trenera beogradske ekipe Marka Baraća, gostovanje u "Morači" jedno je od težih u takmičenju, ali se ipak nada da će njegovi momci biti na visini zadatka, kao što je to bio slučaj u duelu sa Partizanom.

"Očekuje nas jedno od najtežih gostovanja u ligi. Budućnost je dobro selektiran i vođen tim, koji ima po dva kvalitetna igrača na svakoj poziciji. Nadamo se da ćemo biti na visini zadatka, jer nam je potrebna gotovo savršena utakmica da bismo došli u poziciju da pobedimo protiv tako kvalitetnog tima", rekao je Barać i dodao:
 

"Gostujemo ekipi koja je trenutno u veoma dobroj formi u ABA ligi. Odlično igraju na domaćem terenu, sa puno energije, međutim mi dolazimo posle dve velike pobede i trudićemo se da iskoristimo svaku priliku koja nam se ukaže da taj pobednički niz i nastavimo", zaključio je trener Mege.

Pored duela u Podgorici, večeras ćemo prenositi i utakmicu Cedevita Olimpije i SC Derbija, a duel iz Ljubljane na programu je od 21 sat na Areni sport 1.

ABA liga, 5. kolo

Petak:

FMP-Split 84:66
Zadar - Cibona 91:64

Subota:

Budućnost - Mega 19:00 (AS2)
Cedevita Olimpija - SC Derbi 21:00 (AS1)

Nedelja:

Borac - Igokea 17:00 (AS2)

Ponedeljak:

Mornar - Krka 18:00 
Partizan - Crvena zvezda 20:00 (A1P)
 

 

Standings provided by Sofascore