ABA liga

Marko Barać pred: Da odgovorimo na čvrstu igru koju gaji FMP

komentari (0)

Izvor: Tanjug

15.10.2023 16:30
Marko Barać pred: Da odgovorimo na čvrstu igru koju gaji FMP MN Press

Trener Mege Marko Barać rekao je pred meč sutra protiv FMP-a u Železniku, u okviru trećeg kola ABA lige, da njegova ekipa mora da odgovori na čvrstu igru koju "panteri" gaje na domaćem terenu.

"Posle dve utakmice koje smo igrali na jednu loptu, očekuje nas još jedno teško gostovanje. Iskoristili smo vreme, napravili skauting i radili na našoj igri. FMP je kroz dopunsku selekciju potpuno izmenio izgled spoljne linije i sada je to potpuno drugačiji tim u odnosu na pripremni period. Moramo da igramo sa mnogo koncentracije i da odgovorimo na čvrstu igru koju protivnik gaji na svom terenu", rekao je Barać.

Mega je praznu sedmicu između drugog i trećeg kola regionalnog takmičenja iskoristila da odigra prijateljski meč protiv Dinamika i ubedljivom pobedom 80:54 popravila raspoloženje pred duel u Železniku.

Timotej Malovec se nada i prvom trijumfu u ABA ligi.

"Očekujemo težak meč na strani protiv FMP-a. Imali smo nešto više vremena ove nedelje i iskoristili smo ga da ispravimo greške koje smo pravili u prethodnoj utakmici. Nadam se da ćemo odigrati najbolje što umemo i da ćemo doći do preko potrebne pobede", istakao je Malovec.

Košarkaši Mege i FMP-a su dosad delili megdan 14 puta u ABA ligi, a oba tima imaju po sedam trijumfa u međusobnim okršajima.

Sutrašnji meč se igra od 20 časova u FMP Areni u Železniku.