ABA liga

Ivanović pred Borac: Dobro vođena ekipa koja dolazi rasterećena, ali i puna samopouzdanja

komentari (0)

Izvor: Tanjug

14.10.2023 18:40
Ivanović pred Borac: Dobro vođena ekipa koja dolazi rasterećena, ali i puna samopouzdanja MN Press

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je pred sutrašnje gostovanje Borcu u 3. kolu ABA lige da njegovu ekipu čeka teška utakmica, kako zbog umora, tako i zbog činjenice da je klub iz Čačka odlično otvorio sezonu. 

Duel srpskih klubova u ABA ligi igraće se u nedelju od 18 časova. Obe ekipe otvorile su sezonu sa dve pobede, "crveno-beli" trijumfima nad Igokeom u gostima i u Areni protiv Cedevita Olimpije, a Borac pobedama kod kuće nad Cibonom i Megom na Novom Beogradu. 

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović je rekao da njegove izabranike ne čeka lak posao.

"Čeka nas teška utakmica, ne samo zbog toga što smo juče igrali meč u Kaunasu, već zbog rivala koji je odlično otvorio sezonu, koji je dobro vođen sa klupe, koji igra dobro, i koji će posle uvodne dve pobede igrati rasterećeno, ali sa puno samopouzdanja. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu, angažovano, uz dobru odbranu, kako bi došli do bodova", rekao je Ivanović za klupski sajt.

Na reči trenera nadovezao se košarkaš Dejan Davidovac.

"Noćas smo stigli iz Kaunasa, danas odradili trening oporavka a već sutra imamo novu utakmicu koja neće biti uopšte laka. Borac ove sezone ima iskusnu i dobru ekipu i to je pokazao i na parketu sa dve uvodne pobede. Pozivam i naše navijače da nam pruže podršku u nedelju, dvorana Borca je uvek bila dobar domaći teren i podrška za domaću ekipu", istakao je Davidovac.