ABA liga

Dejan Davidovac: Ciljevi su uvek najviši

komentari (0)

Izvor: Tanjug

26.09.2023 16:35
Dejan Davidovac: Ciljevi su uvek najviši Twitter/KK Crvena zvezda

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac izjavio je danas u Beogradu da su ciljevi "crveno-belih" uvek najviši i dodao da je srećan što se vratio u redove šampiona Srbije.

Davidovac se u letnjem prelaznom roku vratio u redove "crveno-belih" iz moskovskog CSKA. 

"Sa Zvezdom sam odradio tek nekoliko treninga, nismo se još svi okupili. Svi znaju da su ciljevi Zvezde uvek najviši, ali ja ne bih dizao neki bih 'hajp'. Još smo neuigrani. Još nismo odradili nijedan trening zajedno. Sigurno će biti potreban jedan period da se prilagodimo jedni na druge, da se uigramo, tako da ne želim da pričam o nekim rezultatima na početku sezone", rekao je Davidovac na medija danu Evrolige u Beogradu.

On se posle dve sezone vratio u Crvenu zvezdu.

"Dobra je hemija u ekipi, prošli utorak sam se priključio pripremana, kratak sam period sa timom. Neke igrače poznajem iz prethodnog perioda kadam sam igrao za Zvezdu, neke znam iz reprezentacije, ali je očigledno da ima dosta novih igrača, koje tek treba da upoznam, ali odaju mi dobar utisak. Nadam se da će tako da bude i u budućnosti", dodao je košarkaš Zvezde.

Davidovac je istakao da je pun samopouzdanja uoči početka klupske sezone.

"Ostvarila mi se želja da se vratim u Zvezdu. Pun sam samopouzdanja posle Mundobasketa. U dobrom raspoloženju smo se vratili sa SP, tako da će nam to puno značiti za klupske sezone. Motivisan sam za ovu sezonu, a to mnogo znači, jer želim da se što pre uklopim u ekipu", naveo je Davidovac.