ABA liga

Superkup AdmiralBet Aba lige na TV Arena sport: Partizan protiv Igokee u borbi za finale

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.09.2023 11:55
Superkup AdmiralBet Aba lige na TV Arena sport: Partizan protiv Igokee u borbi za finale MN Press

Utakmice za plasman od petog do osmog mesta između Cedevite Olimpije i Mege (12, TV Arena sport 1), odnosno FMP-a i Zadra (15, TV Arena sport 1) biće samo uvertira pred večerašnje polufinalne borbe Superkupa AdiralBet Aba lige.

Prvi finalista biće poznat nakon susreta Partizana i Igokee (18, TV Arena sport 1), a drugi nakon što svoj meč u dvorani "Morača" odigraju Budunost i SC derbi (21, TV Arena sport 6).

Iako u glavnom gradu Crne Gore trener Željko Obradović ne može da računa na najjači sastav, crno-beli su favoriti i u susretu protiv tima iz Laktaša, jer su kao jedini evroligaš u ovom takmičenju najozbiljniji kandidat za osvajanje trofeja.

Međutim i iskusni stručnjak je odmah nakon trijumfa nad ekipom Mege naglasio da ozbiljno pristupa ovom duelu i da će on i njegov stručni štab detaljno analizrati večerašnjeg rivala.

Pitanje je samo hoće li najtrofejniji evropski trener i na ovom meču moći da računa na Aleksu Avramovića koji se pridružio ekipi nakon obaveza sa reprezentacijom na Mudobaksetu, gde je osvojio srebro, ali se i vratio sa povredom zgloba.