ABA liga

Jago dos Santos: Trebaće nam više treninga i vremena zajedno

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.09.2023 18:10
Jago dos Santos: Trebaće nam više treninga i vremena zajedno Twitter/KK Crvena zvezda

Novi plejmejker Crvene zvezde, Jago dos Santos Mateus, istakao je u razgovoru za Meridianbet da je igranjem za crveno-bele ostvario san.

Zvezda je učestvovala tokom vikenda na Mageta kupu u Nemačkoj, a Jago je u pobedi nad Albom upisao šest poena, dok je u finalu, u kome je Bajern Minhen naigrao beogradskog velikana, Brazilac dodao pet poena.

"Za mene je ovo san, ovo je ludo. Igrao sam u Nemačkoj, sada ću igrati u najvećoj dvorani u Evroligi. Što se mene tiče, ja sam jako srećan što sam ovde, što mogu da sarađujem sa ovim igračima, trenerima i svima ovde", rekao je Jago za Meridian sport.

Osvrnuo se brazislki reprezentativac i na poraz od bavarske ekipe.

"Ovo su novi igrači, nova sezona, mislim da će nam trebati više treninga, više vremena zajedno, da svi budemo usmereni ka istoj strani. Ali to je u redu, ovo su tek dve utakmice, ovo je važno za nas kao igrače, za klub i za trenera. Normalno je da na početku ne budemo svi na svojim mestima. Dve utakmice, pobeda i poraz nisu toliko bitni jer je ovo predsezona i tek počinjemo. Trebaće nam više treninga i vremena zajedno."

Brazilac je dodao da mu je bitno to što će u narednoj sezoni sarađivati sa Milošem Teodosićem.

"Gledao sam Teodosića, ne znam koliko godina, a sada sedi pored mene. Ovo mi je važno, s obzirom da unapređujem igru. Pratio sam Teovu karijeru, to što sam sa njim svaki dan, bitnije mi je od novca", zaključio je Jago.