Vesti iz fudbala

Nejmar ne odustaje od svojih ciljeva: Moj san je da osvojim Svetsko prvenstvo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.09.2023 09:12
Nejmar ne odustaje od svojih ciljeva: Moj san je da osvojim Svetsko prvenstvo MN Press

Osnovni cilj u preostalih nekoliko godina karijere Brazilca Nejmara je da sa reprezentacijom trijumfuje na Mundijalu i okiti se titulom šampiona sveta.

Novi fudbaler Al Hilala, iako povređen, pozvan je u nacionalni tim za predstojeće utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvoprotiv Bolivije i Perua.

 

 

"Moj san je da osvojim Svetsko prvenstvo i uradiću sve što je do mene da u tome uspem. Brazil je zemlja fudbala, ovde smo imali mnogo idola, a neki od njih, poput velikog Zika, nikada nisu bili svetski šampioni. Ali, ja želim to da učinim i verujem da ću zajedno sa mojim saigračima uspeti u tome", rekao je Nejmar za brazilske medije.

Nejmar je bio deo nacionalnog tima Brazila na poslednjem Mundijalu u Kataru, gde je njrgova selekcija poražena od Hrvatske u četvrtfinalu, a on sam je priča da dugo nije mogao da se oporavi od tog šoka.

Inače, Brazilac je ovog leta napustio PSŽ i preselio se u Saudijsku Arabiju i biće saigrač srpskim reprezentativcima Aleksandru Mitroviću i Sergeju Milinkoviću-Saviću, ali zbog povrede još nije odigrao nijednu utakmicu.