Vesti iz fudbala

Al Itihadu nije dovoljan Benzema, hoće da ga upari sa Salahom: Saudijci ne žale novac za golgetera Liverpula

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.08.2023 13:28
Al Itihadu nije dovoljan Benzema, hoće da ga upari sa Salahom: Saudijci ne žale novac za golgetera Liverpula Tanjug/AP Photo/Jon Super, File

Ovog leta kao na traci ređaju se vesti o realizovanim ili mogućim transferima fudbalera velikih imena i jakih karijera u Evropi u najbogatije klubove Saudijske Arabije, pa je tako na red došla i potencijalna selidba Mohameda Salaha iz Liverpula u Al Itihad. 

Najnovija informacija dolazi od "Gazeta delo sporta", jer renomirani sportski dnevnik iz Italije tvrdi da je prvak države iz Persijskog zaliva spreman da plati engleskom velikanu 100.000.000 evra za slobodu Egipćanina, a "faraonu" iz špica još toliko novca za tri sezone na Bliskom istoku. 

 

 

Al Itihadu, tj državi sa većinskim udelom u tom i još tri najveća tamošnja kluba, izgleda nije dovoljno što su već doveli Karima Benzemu iz Reala i žestoko se isprsili za jednog od najboljih napadača današnjice već žele da ga upare sa 32 godine starim Salahom. 

Još da mamac "progutaju" Liverpul i trener crvenih Jirgen Klop, odnosno Salah pristane da prestižnu Premijer ligu zameni neuporedivo slabijim prvenstvom Saudijske Arabije. Al Itihad igra i na kartu toga što je afrički fudbaler osvojio sve što se moglo osvojiti sa klubom sa "Enfilda", a ove sezone neće igrati Ligu šampiona.