Vesti iz fudbala

Livakovića lekarski pregledi dele od društva Dušana Tadića: Dinamov golman "viđen" u Fenerbahčeu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.08.2023 11:18
Livakovića lekarski pregledi dele od društva Dušana Tadića: Dinamov golman "viđen" u Fenerbahčeu Guliver/AP Photo/Frank Augstein

Dominik Livaković odlazi ovog četvrtka u Istanbul gde bi trebalo da prođe obavezne lekarske preglede, a onda, ako sve bude u redu i ništa se ne promeni na relaciji igrač - Dinamo Zagreb - turski klub, potpiše višegodišnji ugovor sa Fenerbahčeom. 

Vest o skorijoj realizaciji transfera čuvara mreže najtrofejnijeg hrvatskog kluba u redove velikana sa Bosfora potvrdili su njegovi budući poslodavci. 

 

 

"Naš klub postigao je načelni dogovor s Livakovićem i njegovim klubom Dinamom o transferu. Igrač će danas doći u Istanbul kako bi odradio lekarske preglede, dogovorio transfer i predstavio se publici", stoji u saopštenju Fenerbahčea. 

Livaković ima 28 godina, a čak osam je proveo na "Maksimiru", a novi saigrač reprezentativca bivše jugoslovenske republike trebalo bi da bude kapiten selekcije Srbije, Dušan Tadić, doveden ovog leta iz Ajaksa. 

Fener je ovog leta izvršio ozbiljnu rekonstrukciju tima, a Livaković bi trebalo da bude ozbiljno pojačanje za tim koji večeras sa Tventeom igra prvu utakmicu plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencije.