Vesti iz fudbala

Povreda na skijanju ostavila danak: Flik ne garantuje Nojeru mesto u reprezentaciji

komentari (0)

Izvor: Tanjug

31.07.2023 14:30
Povreda na skijanju ostavila danak: Flik ne garantuje Nojeru mesto u reprezentaciji MN Press

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Hansi Flik izjavio je danas da ne može da garantuje golmanu Bajerna Manuelu Nojeru da će imati mesto u startnoj postavi nacionalnog tima, prenosi Kiker.

Nojer (37) se oporavlja od teške povrede desnog kolena, koju je zaradio krajem prošle godine na skijanju. On je nastupio na 117 mečeva za nacionalni tim Nemačke.

"Voleo bih da se vrati Manuel kakvog svi znamo, želim mu to. Što se tiče reprezentacije, takođe moramo da kažemo da je Mark-Andre ter Štegen i sa Barselonom i da je sa nama uradio dobre stvari", rekao je Flik.

Nojer trenutno trenira odvojeno od tima, a nije sa fudbalerima Bajerna otputovao na turneju po Aziji. Nemačka će biti domaćin Evropskog prvenstva, koje će biti održano naredne godine. Nemačka reprezentacija će igrati prijateljske mečeve do početka EP.

"Kao zemlja domaćin, ne možemo da kažemo: 'Želimo da prođemo grupu'. Moramo da napredujemo. Ne želim više da gubim mečeve. Želim da pobeđujem", rekao je Flik i podsetio da će Nemačka u septembru odigrati prijateljske duele protiv Japana i Francuske.