Vesti iz fudbala

Umesto burne reakcije na otkaz samo "zvečeća" zahvalnost: Gospodski oproštaj Saše Ilića od CSKA

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.07.2023 15:32
Umesto burne reakcije na otkaz samo "zvečeća" zahvalnost: Gospodski oproštaj Saše Ilića od CSKA MN Press

Saša Ilić osetio je još jednom na svojoj koži da na Balkanu ljudi imaju kratko pamćenje, odnosno da jedan neuspeh često briše sve dobro pre toga, jer je trener CSKA Sofija posle samo jednog poraza u novoj sezoni preko noći dobio otkaz od bugarskog kluba.

Legendarni fudbaler Partizana nije dobio samo sedam utakmica, od kako je preuzeo ekipu početkom prošlog juna, pod njegovom komandom je za svega jedan bod izgubljena šampionska trka sa Ludogorecom prošle sezone, da bi ga preskupo koštalo nedavnih 0:2 u prvoj polovini dvomeča 2. kola kvalifikacija za Ligu kongerencije sa Sepsijem.

Uprava nije htela da sačeka revanš i vidi da li će Ilić naći načina da napravi prokret i ostane u borbi za grupnu fazu UEFA takmičenja, već mu je dan posle meča sa Rumunima saopštio odluku o prevremenom raskidu saradnje. 

Bivši selektor mlađih kategorija u Fudbalskom savezu Srbije i nekadašnji šef stručnog štaba Čukaričkog nije hteo da ulazi u javnu polemiku sa dojučerašnjim poslodavcima već je putem instagram profila, u svom gospodskom stilu, umesto burne reakcije poručio kratko i jasno "hvala" na bugarskom jeziku, uz grb CSKA.