Vesti iz fudbala

Tata Martino "naljutio" navijače Intera: Ne znam da li će Mesi debitovati protiv Kruza

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.07.2023 13:57
Tata Martino "naljutio" navijače Intera: Ne znam da li će Mesi debitovati protiv Kruza Tanjug/AP Photo/Rebecca Blackwell

Debi Argentinca Lionela Mesija za Inter iz Majamija koji je bio planiran za nedelju, 22. jula protiv ekipe Kruz Azul iz Meksiko sitija, u okviru 1, kola MLS lige, pod znakom je pitanja, saopštio je trener Herardo Tata Martino.

Iskusni stručnjak koji je ovog leta seo na klupu ekipe sa Floride izjavio je za tamošnje medije da najveće pojačanje ovog kluba možda još nije dovoljno spremno.

 

 

"Pratim Mesija na svakom treningu, vidim u njemu želju da trijumfuje, glad za pobedom, ali ne znam da li je dovoljno fizički spreman. Sačekajmo da odradimo još trening ili dva i onda ćemo znati u kakvom je stanju. Ne želim da obećam navijačima da će se on naći na terenu, pa da ih kasnije razočaram, a ista je situacija i sa Serhiom Busketsom", rekao je Martino.

Ipak, iskusni Mesijev zemljak navodi da veruje kako će sve biti u redu, budući da su dvojica nekadašnjih fudbalera Barselone, koji su nedavno predstavljeni kao pojačanja američkog kluba, pokazala veliku želju da igraju.

"Oni žele da se nađu na terenu, kako sada stvari stoje, čini se da bi mogli, ali ponavljam, u pitanju je najbolji igrač sveta, moramo da budemo oprezni da ne bismo napravili neki pogrešan porez", nagalsio ej Martino.