Vesti iz fudbala

Late Lat na treninzima Atalante: Napadač se stavio Gasperiniju na raspolaganje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.07.2023 21:12
Late Lat na treninzima Atalante: Napadač se stavio Gasperiniju na raspolaganje Guliver/Imago Sports

Fudbaler za koga je Crvena zvezda pokazala veliko interesovanje, ali koga nije uspela da dovede u svoje redove, Emanuel Late Lat priključio se treninzima Atalante.

Talentovani centarfor još uvek nije odlučio gde će nastaviti karijeru, ali se stavio na raspolaganje ekipi koje je i dalje član. Međutim, trener italijanskog kluba, Đan Pjer Gasperini ga nije uvrstio u sastav na kontrolnoj utakmici protiv niželigaša koju su njegovi izabranici pobedili sa 10:1:

"Dobro poznajem Late Lata, postigao je i gol protiv Juventusa u Kupu Italije... Došao je i da nadoknadi izostanak Mjurijela koji stiže u utorak. Iza Lata je dobra sezona, videćemo da li će ostati sa nama. Doći će i Kambijagi, Mirančuk je tu... Mnogo je igrača koji konkurišu u napadu, a želim da iskoristim sve opcije u svrhu da napravim što efikasniji napad", rekao je Gasperini.

Podsetimo, nakon što se transfer Late Lata u Crvenu zvezdu izjalovio, crveno-beli su kao mogućnost ponovo aktivirali potencijalno dovođenje Matea Kasijere iz Zenita.