Vesti iz fudbala

Kraso jedva čeka debi u Beogradu: Da osetim atmosferu na "Marakani"

komentari (0)

Izvor: Tanjug

13.07.2023 12:23
Kraso jedva čeka debi u Beogradu: Da osetim atmosferu na "Marakani" FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde, Žan Filip Kraso i zadovoljan je dosadašnjim tokom pripremama za novu sezonu i ističe da jedva čeka da istrči na teren "Marakane".

Crvena zvezda je osvojila turnir u Rusiji, pošto je ostvarila pobede protiv Fenerbahčea (3:1), Nefčija (4:0) i Zenita (2:1), a Kraso je u letnjem prelaznom roku stigao u redove šampiona Srbije.

"Pripreme u Rusiji su prošle u najboljem redu, mnogo smo radili, na svakom treningu se videla suština onoga što želimo da prikažemo na terenu, a utakmice su najbolji put da se spremimo za sezonu. Ostvarili smo tri pobede protiv dobrih timova, osvojili turnir i mislim da možemo da budemo zadovoljni", rekao je Kraso, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde i dodao:

"Saigrači su odlični, srećan sam što sam u Zvezdi, zaista je sve u najboljem redu. Imam osećaj da igramo mnogo duže zajedno, utisak je da sam se već uigrao sa ekipom, a i pobede govore u prilog tome. Jesu pripreme, ali je bitno i da pobeđuješ. Svestan sam da je Zvezda veliki klub".

Napadač iz Obale Slonovače je istakao da je izuzetan rad sa novim trenerom Crvene zvezde Barakom Baharom.

"Imamo sjajan stručni štab, znaju šta hoće sa ekipom, prihvatili smo to i vidimo rezultate na terenu. Radićemo na tome da budemo što bolji. Mnogo poruka dobijam od navijača, ali ne stižem svima da odgovorim. Ipak, lepo je, raduje me kad vidim da su uzbuđeni zbog toga kako igramo. Upućen sam da je u toku prodaja sezonskih ulaznica, i nadam se da će nam navijači kupovinom tih ulaznica pokazati poverenje, a mi ćemo dati sve od sebe da ga opravdamo, tako da jedva čekam da osetim atmosferu Marakane. Nadam se da će tribine biti pune uvek, a ne samo u Ligi šampiona", zaključio je Kraso.