Vesti iz fudbala

Barselona ne planira da vrati Nejmara: Šampion Španije odbio pregovore sa Brazilcem

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.07.2023 13:53
Barselona ne planira da vrati Nejmara: Šampion Španije odbio pregovore sa Brazilcem Tanjug/AP Photo

Uprava Barselone odbila je pregovore sa agentom svog nekadašnjeg člana, Nejmara, tako da otpada priča o obnovi stare "ljubavi" prvaka Španije i fudbalskog reprezentativca Brazila. 

Prema saznanjima sajta "Gol", krilni vezista Pari Sen Žermena nuđen je Kataloncima, ali oni nisu hteli da se upuštaju u tu avanturu, svesni da zbog svoje finansijske krize nisu u mogućnosti da zadovolje tu vrstu njegovih apetita.

Nejmar je baš Iz Barselone 2017. godine pređao u prebogati klub iz Pariza, u transferu ukupne vrednosti 222 miliona evra, pošto je prethodno sastavio četiri sezone od dolaska iz Santosa na Pirineje. 

Kako sa "svecima" mnije napravio šta je planirao, a nije ni zadovoljan statusom na "Parku prinčeva", tražio je od svog zastupnika da zovu Barselonu, međutim pokušaj povratka nije urodio plodom. 

Nejmar ima ugovor do juna 2025. godine, a zarađuje astronomskih 40.800.000 evra po sezoni, što je bila glavna prepreka njegovom povratku na "Kamp Nou". POmenuti izvor informacija kao drugi navodi njegov verovatno negativan uticaj na ostatak ekipe Barselone, što bi moglo da zakomplikuje odbranu titule i novu sezonu u Ligi šampiona.