Vesti iz fudbala

Nikolo Zaniolo o povratku u Italiju: Volim Juventus, bilo bi lepo da igram tamo, ali dobro mi je i u Turskoj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.06.2023 11:04
Nikolo Zaniolo o povratku u Italiju: Volim Juventus, bilo bi lepo da igram tamo, ali dobro mi je i u Turskoj Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Italijanski fudbaler, Nikolo Zaniolo sanja o tome da jednog dana, možda već u ovom prelaznom roku, postane član Juventusa, ali i ukoliko se to ne dogodi, ne bi imao ništa protiv da ostane u Galatasaraju.

Reprezentativac Italije je u Istanbul stigao početkom godine iz Rome, a sada kada se pojavila opcija odlaska u Torino, dvadesettrogodišji fudbaler kaže da bi voleo da se vrati u domovinu.

 

 

"Volim Juvetus, veliki sam navijač tog kluba i oduvek sam sanjao da zaigram za njih. Ukolio se pojavi prilka da mi se taj san ispuni oberučke bih ga prihvatio, čak i u okolnostima kad klub ne igra Ligu šampiona", rekao je zaniolo i dodao:

"S druge strane, meni je u Galatasaraju lepo i nemam nikakav problem ukoliko ostanem ovde. Klub ima velke ambicije, igraće kvalifkacije za Ligu šampiona i spreman sam za sve izazove".

Zaniolo je za turski klub odigrao tek 10 zvaničnih utakmica i postigao pet goova, dok je za nacionani tim "azura" upisao 13 nastupa, uz dva postignuta gola.