Vesti iz fudbala

Stojković nakon remija Srbije sa Bugarskom: Znali smo da nas čeka teška utakmica u Razgradu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.06.2023 23:10
Stojković nakon remija Srbije sa Bugarskom: Znali smo da nas čeka teška utakmica u Razgradu TV Arena sport

Selektor Srbije Dragan Stojković sabrao je utiske posle remija njegove ekipe sa Bugarskom u Razgradu. Domaća selekcija prva je došla do vođstva, imala je aktivan rezultat sve do samog finiša, da bi na kraju Darko Lazovićem prvencem u nacionalnom dresu doneo zlata vredan bod "orlovima" - 1:1.

"Ovo je bila jedna teška utakmica, bez obzira što su svi pričali kako Bugarska ima mlad tim. Bilo je dosta grešaka u nekim lakim pasovima, što je dosta uticalo na našu igru. Ali, mislim da možemo da budemo zadovoljni sa ovim bodom, obzirom da smo bili pred porazom", rekao je selektor Srbije za TV Arenu sport i dodao:
 


"Mnogo njih je sličnog mišljenja. Dosta igrača je van trenažnog proesa, ali te to baš i niko ne pita. Kada ste na terenu, jednostavno morate da date sve od sebe. Do sada smo odigrali tri utakmice, dve na strani, jednu kod kuće. U gostima smo uzeli četiri boda, kod kuće tri. Bio bih zadovoljniji da smo i ovde pobedili, ali s obzirom na kadrovske probleme i ovaj bod je jako važan", zaključio je Dragan Stojković.