Vesti iz fudbala

Ćavi pomenuo Kimiha i razbesneo čelnike Bajerna: Zašto tako ofanzivno 'koketira' sa našim igračem?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.06.2023 08:32
Ćavi pomenuo Kimiha i razbesneo čelnike Bajerna: Zašto tako ofanzivno 'koketira' sa našim igračem? Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Čelnici minhenskog Bajerna, a pre svih predsednik Herber Hajner, nisu bili zadovoljni izjavom trenera Barselone, Ćavija Ernandeza u kojoj je rekao kako bi voleo da vidi Džošuu Kimiha u svom timu.

Naime, Španski stručnjak je nedavno istakao kako bi voleo da nemačkog vezistu ima na raspolaganju u narednoj sezoni, ali da je prepreka to što ima ugovor sa prvakom Nemačke. Predsednik kluba iz Bavarske, Hajner, tu izjavu je okarakterisao kao nepoštovanje rivala:

 

 

"Ćavi je bio sjajan igrač i veoma poštujem njega i Barselonu. Ali ne razumem zašto tako ofanzivno 'koketiraju' sa našim igračem. Kimih je jedan od ključnih igrača našeg tima. On je lider i sa nama je osvojio mnogo trofeja, a to će činiti i ubuduće. On je deo naših planova i jedan od igrača oko kojih gradimo tim", rekao je Hajner.

Dvadesetosmogodišnji Kimih je u Bajern stigao 2015. godine iz Lajpciga. Za Bajern je ove sezone odigrao 47 utakmica i postigao je sedam golova. Sa minhenskim klubom je osvojio 20 trofeja.