Vesti iz fudbala

Krastev ispao iz konkurencije za meč sa Srbijom: Defanzivna briga više za Krstajića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.06.2023 17:34
Krastev ispao iz konkurencije za meč sa Srbijom: Defanzivna briga više za Krstajića Guliver/Imago Sports

Dimo Krastev prihvatio je poziv selektora Mladena Krstajića, ali zbog povrede nije u mogućnosti da igra za fudbalsku reprezentaciju Bugarske u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, 20. juna u Razgradu (TV Arena 1 Premium). Kao ni tri dana pre toga sa Litvanijom pred njenom publikom. 

Ova vest sneveselila je ljubitelje fudbala u našem komšiluku, jer je srpskom stručnjaku potreban svaki čovek za dve biti ili ne biti bitke ovog meseca, posle poraza od Crne Gore i Mađarske na startu trke za EURO 2024. 

"Defanzivac Dimo Krastev će izostati sa mečeva reprezentacije Bugarske protiv Litvanije i Srbije u kvalifikacijama za EP. Fudbaler Fjorentine se povredio na poslednjem treningu, zbog čega ne može da zauzme mesto u sastavu državnog tima. Naknadnih poziva igračima neće biti“, saopštio je danas Fudbalski savez Bugarske.

Naši susedi se pre duela sa pulenima Dragana Stojkovića na svom terenu sastaju sa Litvancima (17. jun), a predstojećih 180 minuta dočekuju kao zadnji na tabeli, dok "orlovi" drže lidersku palicu u G grupi, sa maksimalnih šest bodova iz duela sa Crnom Gorom i Litvanijom. A u junu igra još prijateljski meč sa Jordanom u Beču (16. jun).