Vesti iz fudbala

Ambasador Srbije u Austriji ugostio delegaciju FSS: Nikada veće interesovanje navijača iz Beča za meč Srbije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.06.2023 13:52
Ambasador Srbije u Austriji ugostio delegaciju FSS: Nikada veće interesovanje navijača iz Beča za meč Srbije FSS

Reprezentacija Srbija igra u petak, 16. juna, prijateljski meč sa selekcijom Jordana, a odmah po dolasku srskog nacionalnog tima u Beč, delegaciju FS Srbije ugostio je Nebojša Rodić, ambasador Srbije u  Austriji.

U delegaciji FS Srbije bili su potpredsednik Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović, Nenad Bjeković, selektor Dragan Stojković sa stručnim štabom, direktor A reprezentacije Stevan Stojanović i reprezentativci, kapiten Dušan Tadić i Filip Kostić.

"Ne pamtim da je u Beču bilo ovoliko interesovanje za jednu fudbalsku utakmicu. Iskreno, nisam doživeo Austrijance kao ljude koji su okrenuti fudbalu, ali ovo je neverovatno. Za svog mandata nisam imao ovoliko poziva u smislu da li možemo da pomognemo oko ulaznica i da izađemo u susret svima koji žele u petak da budu na stadionu", Poručio je Rodić.

Ambasador je delegaciji Fudbalskog saveza Srbije poželeo mngo uspeha u meču protiv JHordana, ali i Bugarske i zahvalio im se što su našli vremena da ga posete.

"To me veoma raduje, a momke koji nose dres Srbije obavezuje da budu ponovo na svom prepoznatljivom nivou i da obraduju naše navijače pobedom protiv Jordana. Neka to bude zamajac za utakmicu sa Bugarskom gde očekujemo tri boda i nastavak uspešnog puta ka Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Osećam se veoma prijatno u ulozi domaćina, hvala od srca potpredsedniku Nedimoviću, selektoru Stojkoviću, Dušanu, Filipu i svima koji su danas odvojili pola sata svog dragocenog vremena i bili naši gosit. Ovo nije samo poseta nama koji radimo u ambasadi Srbije u Beču, već i svim Srbima koji žive u Austriji i vole svoj nacionalni tim".