Vesti iz fudbala

Savo Milošević već gleda pojačanja za Levski: Bugarski mediji tvrde da je dobio odrešene ruke

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.06.2023 13:05
Savo Milošević već gleda pojačanja za Levski: Bugarski mediji tvrde da je dobio odrešene ruke MN Press

Srpski fudbalski stručnjak Savo Milošević još nije zvanično imenovan za novog šefa stručnog štaba Levskog iz Sofije, mada je taj posao gotovo završen, ali je i bez toga već počeo da gleda potencijalna pojačanja za klub iz glavnog grada Bugarske.

Kako piše sajt sportal.bg, nekadašnji trener Partizana i Olimpije u dogovoru sa svojim saradnicimma i rukovodstvom kluba već merka fudbalere koje bi mogao da angažuje u nastupajućoj sezoni.

Kada će ona zaista početi još se ne zna, budući da su ostala da se odigraju još dva kola u tamošnjem šampionatu posle kojih će biti poznato da li će Levski igrati u plej-ofu za ulazak u Ligu konferencije ili ne.

Levski od 19.30 časova gostuje lideru na tabeli ekipi Ludogoreca, a onda će u sredu, 7. juna biti domaćin u tamošnjem večitom derbiju protiv ekipe CSKA.

"Plavi" iz Sofije trenutno zauzimaju 4. poziciju na tabeli sa 62 osvojena boda, a CSKA 1948 ima bod više i ove dve ekipe će se boriti za pomenuto treće mesto, dok CSKA koji sa klupe predvodi Saša Ilić i Ludogorec vode šampionsku bitku u kojoj "armejci" trenutno vode sa bodom viška.