Vesti iz fudbala

Kamada se "obećao" Milanu: "Rosoneri" pobedili Atletiko i Borusiju Dortmund u trci za Japanca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.05.2023 14:16
Kamada se "obećao" Milanu: "Rosoneri" pobedili Atletiko i Borusiju Dortmund u trci za Japanca Tanjug/AP Photo

Milanu je ostalo da odigra još jedno kolo Serije A, 4. juna sa Veronom na svom terenu, ali uveliko pravi planove za sledeću sezonu. Daiči Kamada viđen je kao deo njih, jer se prema pisanju medija u Nemačkoj i Italiji privode kraju pregovori ofanzivnog igrača sredine terena iz Ajntrahta i "rosonera". 

Sport 1, ali i drugi izvori navode da je Japanac dao usmeno obećanje emisarima Milana da će na leto pojačati klub sa severa Apenina i to po ceni od 3.000.000 evra za svaku od godina spremljenog poludecenjskog ugovora. Posao bi trebalo da bude ozvaničen posle finala Kupa Nemačke sa Lajpcigom, 3. juna, a kako Kamadi ističe ugovor doći će bez obeštećenja. 

Drugi Japanac u istoriji učesnika Lige šampiona sledeće sezone može da igra na više pozicija u veznom redu, ali ga treneri smatraju najkorisnijim u blizini napadača. Za tim iz Frankfurta dao je ukupno 16 golova i namestio osam pogodaka u svim takmičenjima ove sezone, pa je dobio ponude madridskog Atletika i Borusije iz Dortmunda, međutim on je prihvatio poziv Milana.