Vesti iz fudbala

Nema nove saradnje sa Ronaldom: Zidan odbio 150 miliona evra od Al Nasra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.05.2023 21:23
Nema nove saradnje sa Ronaldom: Zidan odbio 150 miliona evra od Al Nasra Guliver/Marco Canoniero

Al Nasr iz Saudijske Arabije ostao je kratkih rukava jer je trener Zinedin  Zidan odbio i drugu ponudu ovog kluba vrednu čak 150 miliona evra za dve sezone! Prvobitnu od 120 miliona evra je dobio pre mesec dana.

Nije sve u novcu, bar kada je Zidan u pitanju. Bivši trener Real Madrida od odlaska sa "Santijago Bernabeu" bio je povezivan i sa selekcijom Francuske, PSŽ-om, Junajtedom, Juventusom, selecijom Brazila i sve te opcije je odbijao. 

 

 

Al Nasr traži trenera sa pedigreom kako bi pre svega ubedio Kristijana Ronalda da razmišlja da podigne nivo kvaliteta na višu razinu nego što je to sada slučaj. Zidan i Ronaldo su odlično sarađivali u Madridu i to je bio dobar pokušaj Al Nasra, ali neuspešan. Uz sve to, želja najvećeg rivala Al Hilala da dovede Lionela Mesija, Serhija Busketsa i Đordija Albu zahteva od Al Nasra da se ozbiljno pojača za narednu sezonu.

Pokušaj sa Zidanom nije uspeo, ali na tržištu ima još mnogo kvalitetnih trenera kojima bi i mnogo manja plata nego što je ponuđena Francuzu bila dovoljno primaljiv izazov.