Vesti iz fudbala

Da pokažemo da je Srbija zemlja mira, a ne nasilja: Sve je spremno za međunarodni fudbalski festival "Europena Trophy"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.05.2023 16:43
Da pokažemo da je Srbija zemlja mira, a ne nasilja: Sve je spremno za međunarodni fudbalski festival "Europena Trophy" TV Arena sport

Međunarodni fudbalski festival "Europena Trophy" održaće se u subotu 20. maja na terenu Fudbalskog kluba Bežanija, u organizaciji "Sports Brothers League" i FK Bežanija, dok će manifestaciju medijski pokriti TV Arena sport.

Reč je o turniru drugarstva za decu rođenu 2013, 2014. i 2015. godine. 

"Pozivamo sve škole sa Novog Beograda da se odazovu sa roditeljima na ovu prelepu međunarodnu manifestaciju. Da pokažemo da je Srbija zemlja mira, a ne nasilja", stoji u pozivnici.

Turnir počinje u devet časova, dok je svečano otvaranje planirano za 12 sati. Ulaz za sve je besplatan.

Sport Brothers League je projekat koji je počeo 2016. godine a osmišljen je od strane bivših fudbalskih profesionalaca i entuzijasta. 

"Naime, nakon dugogodišnjeg iskustva i analize u radu sa najmlađima (6-12 godina), uočili smo nedostatak kvalitetnog takmičenja. Cilj koji smo postavili, jeste, da kroz takmičenje najmlađima pružimo više zabave i druženja. Dugujemo zahvalnost svima koji nam pomažu da budemo bolji a to su pre svega treneri, roditelji i naravno deca uz koju i naše takmičenje raste", opis je sportskog udruženja koje se bavi razvojem psiho-fizičkih sposobnosti dece, zabavi i takmičarskom duhu.