Vesti iz fudbala

Slaviša Jokanović suočen s klupskim ultimatumom: Ili ćeš biti treći u prvenstvu ili nećeš biti više trener Dinama

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.05.2023 17:02
Slaviša Jokanović suočen s klupskim ultimatumom: Ili ćeš biti treći u prvenstvu ili nećeš biti više trener Dinama Guliver/Imago Sports

Ruski mediji pišu danas da se bliži kraj saradnje Slaviše Jokanovića i Dinama iz Moskve, jer je uprava bivšem treneru Partizana i više engleskih klubova nametnula teško ostvariv zadatak.

Navodno, nekada sjajni vezista može da zadrži sadašnji posao jedino ako njegov tim zauzme neko od prva tri mesta u Premijer ligi Rusije, odnosno odskoči daleko od trenutne 7. pozicije.

Što bi bilo možda i ostvarivo da do kraja sezone nije ostalo još samo pet kola i da Dinamo nema samo 39 bodova, odnosno čak 10 manje od gradskog rivala Spartaka, na pikiranoj poziciji. 

Sport ekspres, koji je lansirao ovu insajdersku informaciju, tvrdi i da Jokanović ne mora da brine za budućnost, jer već ima pozive klubova iz Saudijske Arabije i Katara. 

Samo je pitanje da li bi srpski stručnjak otišao na Daleki istok, za velikim novcem, ili mu je ambicija da se vrati u zapadnu Evropu i okuša ponovo sreću u nekoj od respektabilnih liga.