Vesti iz fudbala

Henes svratio na trening da mi kaže ko treba da igra: Tuhel dobro raspoložen pred meč sa Hertom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.04.2023 15:33
Henes svratio na trening da mi kaže ko treba da igra: Tuhel dobro raspoložen pred meč sa Hertom Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Godinama je Bajern dominirao nemačkim fudbalom, od 2010. godine je šampion Bundeslige i zato situacija u kojoj Borusija ima bod više nije nešto na šta su u Minhenu navikli.

Vidi se to na shvakom koraku, a na jučerašnjem treningu slavnog kluba bio je prisutan i predsednik Uli Henes, pa je tamošnje novinare zanimalo šta je poručio igračima i treneru Tomasu Tuhelu, ali glavnokomandujući u svlačionici Bavaraca to nije želeo da im otkrije.

"Svratio je do mene da mi kaže ko treba da igra u nedelju protiv Herte", nasmejao se Tuhel, a zatim krenuo ozbiljnijim tonom:

"Ne mislite valjda da ću vam zaista reći o čemu smo razgovarali. Takve stvari treba da ostanu u svlačionici i tako će biti. Nas u nedelju očekuje važna utakmica protiv Herte koja je nezgodan rival i moramo dobro da se pripremimo za to. Imamo bodovni zaistatak, ali ne odustajemo i nastavljamo da se borimo".

Bajernov najveći rival svoj meč protiv Bohuma igra večeras u 20.00 časova, pa će Bavarci, u slučaju pobede "milionera" biti pod još većim pritiskom.

"Iskreno, ne znam ni da li ću gledati taj meč. Videću kakva bude bila situacija. Imam mnogo posla i potpuno sam okrenut našoj utamici protiv Herte. Imamo naše probleme kojima moram da se bavim, a nekiod njih su povreda Daja Upamekana koji će morati da pauzira najmanje dve nedelje, ne mogu da računam ni na Šupo-Motinga, dok Kingsli Koman nije trenirao nekoliko dana, ali će biti spreman za meč", rekao je Tuhel.