Vesti iz fudbala

Stanojević posle fijaska u Moskvi: Igra i rezultat, to nije dovoljno za Partizan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.07.2024 23:12
Aleksandar Stanojević će ponovo voditi Partizan u kvalifikacijama za LŠ MN Press
Aleksandar Stanojević će ponovo voditi Partizan u kvalifikacijama za LŠ

Fudbaleri Partizana završili su svoje takmičenje na Kupu Braće u Rusiji porazom od CSKA iz Moskve bolnim rezultatom 0:3 (0:1). Iako utakmica sama po sebi nije predstavljala veliku borbu i imala je krajnje egzibicioni karakter, mora se priznati da crno-beli za sada ne izgledaju najbolje, a da se susret sa Dinamo iz Kijeva sve više bliži. 

Na poraz i ne tako sjajnu igru osvrnuo se stručnjak beogradskog kluba Aleksandar Stanojević, koji je istakao da je znatno zadovoljniji prvim delom meča. 

"Ambijent je bio sjajan, neverovatan. Igrali smo strpljivo sve vreme. Prvo poluvreme je bilo bolje od drugog, sa kojim nisam zadovoljan kako smo odigrali. Igrači nisu pokazali svoj talenat. Nismo odigrali onako kako smo želeli", počeo je Stanojević.

 

 

Partizan je zadesio nemili peh u vidu povrede Marka Živkovića na samom početku meča. Za sada detalji o stanju nisu poznati, a trener "parnog valjka" nije više ulazio u detalje oko svog igrača, ili analizirao meč više nego što on to sam iziskuje. 

"Kao što sam već rekao, u prvom poluvremenu smo igrali dobro. Kontrolisali smo loptu, nismo bili dovoljno opasni, ali smo imali nekoliko dobrih situacija. Drugo poluvreme je bilo loše i defanzivno i ofanzivno. Nismo igrali kako smo želeli. Igra i rezultat, to nije dovoljno za Partizan", zaključio je Stanojević. 

Partizanu preostaje još jedan duel u Moskvi sa Lokomotivom, koji će se odigrati za tri dana.