Vesti iz fudbala

Restart u Randičkom iz Sremske Mitrovice: Vidak Bratić novi trener

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.07.2024 11:48
Vidak Bratić preuzeo je klub u delikatnom momentu MN Press
Vidak Bratić preuzeo je klub u delikatnom momentu

Radnički iz Sremske Mitrovice je napravio restart, u novu sezonu ulazi sa novim timom, ali i novim trenerom jer je na klupu seo Vidak Bratić. On je na ovoj poziciji zamenio Dejana Nikolića, koji je posle sedmog mesta minule sezone odlučio da napusti ekipu.

Bratić je preuzeo ekipu u jednom, za njega, ne baš dobrom momentu jer tek mora da formira novi tim i dovede adekvatna pojačnja kako bi u Mozzart Bet Prvoj ligi ostao u zoni "plej-ofa". Ekipu je poveo na pripreme u Kosjerić i imaće zahtevan zadatak da oformi tim i stvori igru za početak šampionata koji je zakazan za 3. avgust. Imaće manje od mesec dana da sve skocka pred duel sa ekipom Mladosti GAT.

Nekadašnji istaknuti igrač Vojvodine, PAOK-, Crvene zvezde, Dinama iz Moskve, Tede, Sen Galena, Vila, OFK Beograda i Spartaka, prošle godine je zaključio desetogodišnji staž u stručnom štabu Nenada Lalatovića i u RFK Novom Sadu započeo samostalnu karijeru. Sa mladim timom za nekoliko meseci pokazao je dobru igru koju nisu u poravoj meri ispratili rezultati, a po dolasku nove uprave u martu napustio je klub uprkos pobedi na startu prolećnog dela protiv OFK Beograda.