Vesti iz fudbala

Stevan Mojsilović postavljen za direktora skauting službe Crvene zvezde: Očekuje me kompleksan zadatak

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.07.2024 14:42
Stevan Mojsilović, novi direktor skauting službe FK Crvena zvezda MN Press
Stevan Mojsilović, novi direktor skauting službe FK Crvena zvezda

Crvena zvezda dovela je više novih prvotimaca ovog leta, a odlučila je da pojača i ostatak sportskog sektora, pa je tako za novog direktora skauting službe imenovala Stevana Mojsilovića.

Bivši fudbalski trener već je obavljao isti posao u najtrofejnijem srpskom klubu, da bi pre povratka u Ljutice Bogdana 1 neko vreme nadgledao skautiranje mladih igrača u OFK Beogradu.

"Crvena zvezda je fudbalski gigant, ne samo na našim prostorima, već na svim meridijanima gde se igra fudbal. Znam koliki me kompleksan zadatak očekuje i spreman sam da ga realizujem. Cilj mi je da svako talentovano dete ispratimo i napravimo adekvatnu procenu da ako ima potencijal prema zahtevima današnjeg fudbala, bude deo Crvene zvezde, gde će se nadograditi i imati šansu da se izgradi u igrača vrednog prvog tima crveno-belih.

Ispred mene je veliki zadatak, koji me iskreno raduje i želim da kroz svoj rad i angažovanje opravdam ukazano poverenje mog kluba iz Ljutice Bogdana. Prepun sam energije i željan rada da kroz jedan ozbiljno definisan sistem pokrijemo čitav region i najtalentovanijoj deci usmerimo fudbalski kompas ka stadionu "Rajko Mitić", spreman je za nove izazove i ciljeve nekadašnji strateg Novog Pazara, Jagodine, Rada...

S dugim iskustvom rada van terena, jer je neko vreme obavljao dužnost sportskog direktora u subotičkom Spartaku i FK Novi Sad. Sada će biti zadužen za podizanje rada i rezultata Omladinske škole na viši nivo, čitaj još jaču "proizvodnju" fudbalera za seniorsku postavu crveno-belih.