Vesti iz fudbala

Kup Italije na TV Arena sport: Inter protiv Juventusa želi da prekine seriju od četiri meča bez pobede

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.04.2023 15:21
Kup Italije na TV Arena sport: Inter protiv Juventusa želi da prekine seriju od četiri meča bez pobede Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Polufinalni meč protiv Intera izuzetno je važan za fudbalere Juventusa jer u ovom takmičenju imaju velike ambicije, naglašava trener Masimilijano Alegri, dok njegov kolega sa druge strane Simone Inzagi nije želeo da piča uoči duela koji će u 21.00 čas početi u Torinu (TV Arena 3 Premium).

Strateg gostujućeh tima, ne samo da nije održao uobičajenu konferenciju za medije, već svoje impresije pred duel protiv crno-belih nije žleo da iznese ni za zvanični klupski sajt pravdajući tu odluku željom da zaštiti igrače.

"Inter je odličan tim, vrlo snažan, bez obzira što nam u goste dolaze posle nekoliko loših rezultata, među kojima je i onaj  u duelu protiv nas u Sriji A kad su poraženi 0:1. Prolaze kroz teške trenutke , ali pogledajte sama kako su odigrali dobar meč protiv Fiorentine i zato u tim situacijama morate da budete veoma oprezni. Zahtevam od igrača da budu koncentrisani jer najveću opasnost na ovom meču možemo da napravimo sebi samima", kaže trener domaćeg tima Masimilijano Alegri.

Prema informacijama iz Italije Juventus neće moći da računa na Pola Pogbu, Aleksa Sandra, kao i Bonućija,a u sastavu bi trebalo d abude srpskih reprezenettativaca Filipa Kostića i Dušana Vlahovića.

Kup Italije, polufinale

Utorak

Juventus - Inter 21.00 (TV Arena 3 Premium)

Sreda

Kremoneze - Fiorentina 21.00 (TV Arena sport 1)