Vesti iz fudbala

Bajern oteo Tuhela Italijanima: Lotar Mateus izneo zanimljive tvrdnje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.04.2023 11:08
Bajern oteo Tuhela Italijanima: Lotar Mateus izneo zanimljive tvrdnje Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Nemački stručnjak Toams Tuhel preuzeo je prošle nedelje minhenski Bajern koji je pre toga otpustio Julijana Nagelsmana, a da nije, karijeru bi verovatno nastavio u Italiji, tvrdi legendarni Lotar Mateus.

Bivši kapiten selekcije Nemačke i nekadašnji trener Partizana sa kojim je igrao i Ligu šampiona pre 20 godina, izneo je tvrdnje da je aktuelni šef stručnog štaba Bavaraca bio u ozbiljnim pregovorima sa jednim italijanskim klubom, ali nije otkrio o kojoj ekipi je reč.

"Tomas je želeo da radi i već ovog leta je bio spreman da preuzme jedan veliki italijanski klub. Prema informacijama koje imam dve strane su bile u ozbiljnim pregovorima, ali se onda pojavio Bajern i sve je stalo", izjavio je Mateus za nemačke medije.

Iako on to nije želeo da kaže, tamošnji mediji spekulišu da je Mateus mislio na Inter i to iz dva razloga. Prvi je taj što je tokom igračke karijere igrao za milanski klub i u toj ekipi ima dobre kontakte, a drugi što se već duže vremena priča da bi Simone Inzagi na kraju sezone mogao da napusti klupu tima sa "San Sira".