Vesti iz fudbala

Jedno zanimljivo ime u Rusiji: Pored Zvezde, Bešiktaša i Zenita - Atletiko Taljeres

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.06.2024 16:59
Fudbalere Crvene zvezde očekuju interesantne pripreme u Rusiji MN Press
Fudbalere Crvene zvezde očekuju interesantne pripreme u Rusiji

Iz Crvene zvezde su već uveliko počeli da pripremaju tim za narednu sezonu. Ozvaničena pojačanja su Luka Ilić, Dalsio Gomeš i Nemanja Stojić, a šuška se o još mnogim imenima koja bi trebala da budu centralne figure novog napada na Ligu šampiona. 

S obzirom da su ambicije velike, tim će morati da ima snažne pripreme kako bi osetio šta ga čeka naredne sezone u kvalifikacijama za najjače evropsko takmičenje u fudbalu, ali i u samoj eliti, ukoliiko je se dokopa. 

Stoga, neophodne će biti snažne i teške pripremne utakmice koje mogu biti pravi reper. Zato se Zvezda odlučila da ponovo nastupi na turniru u Rusiji, koji će se održati u Sankt Peterburgu. Domaćin Zenit je veliki prijatelj kluba iz Ljutice Bogdana, tako da nije iznenađenje što su se crveno-beli opredelili za ovu lokaciju. 

MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde proslavljaju titulu

Takođe, biće veoma izazovnih utakmica. U pitanju su klubovi poput pomenutog Zenita, a tu se takođe nalazi i turski Bešiktaš. Ipak, argentinski mediji prenose da je još jedno ime već u igri, a u pitanju je Atletiko Taljeres. Susret sa ovom ekipom bio bio prilično egzotično iskustvo za momke Vladana Milojeviča pred nastavak sezone. 

Podsetimo, Zvezda je prošle sezone osvojila turnir u Rusiji u konkurenciji Fenerbahčea, Nefčija i domaćina Zenita. Takođe, spremala se i u Beogradu protiv Fiorentine koju je neočekivano deklasirala sa 5:0.