Vesti iz fudbala

Paljinja i Bajern drugi deo: Fulam ga pušta po značajno nižoj ceni

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.06.2024 19:26
Fudbaler Fulama, Paljinja, ponovo se dovodi u vezu sa Bavarcima. Guliver
Fudbaler Fulama, Paljinja, ponovo se dovodi u vezu sa Bavarcima.

Posle neuspele sezone bez osvojenog trofeja, Bajern iz Minhena se okrenuo pojačanjima. Tomasa Tuhela je zamenio Vensan Kompani, i uskoro bi mogli da dobijemo naznaku kakvu ekipu kroji belgijski stručnjak za povratak na tron Bundeslige. 

Deluje da bi prvi dolaznik mogao biti Paljinja, portugalski vezni igra. Kao što se verovatno većina ljudi seća, fudbaler Fulama je bio želja Bavaraca prošle sezone. Transfer je bio praktično završen, medicinski pregledi obavljeni, a igrač sa "Krejven Kotidža" je viđen kako se slika sa čuvenim crvenim dresom. 

Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Paljinja, fudbaler Fulama

Ipak, u smiraj prelaznog roka, čitav posao vredan 70 miliona evra je propao jer tim iz Londona nije mogao da nađe adekvatnu zamenu, te je Paljinja je ostao još jednu takmičarsku godinu u Fulamu, što ne znači da Portugalac ove godine neće pojačati redove Bajerna. 

Razlika je u tome što je sada cena značajno manja. Englezi navodno žele da puste svog veznog igrača za 45 miliona evra -značajno manje nego prethodno obeštećenje. Ostaje samo da se vidi da li ovaj put neće biti opstrukcija u transferu karijere za talentovanog Portugalca. 

Novi trener nemačkog velikana Vensan Kompani na toj poziciji trenutno računa na Aleksandra Pavlovića, Konrada Lajmera, Leona Gorecku i Jozuu Kimiha, za kog se spekuliše da bi mogao da napusti klub.