Premijer liga

Fulam ponovo pravi problem Paljinji: Transfer u Bajern doveden u pitanje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.06.2024 23:27
Portugalskom fudbaleru, Paljinji, ponovo bi mogao propasti transfer u Bajern. Guliver / AP Photo/Dave Shopland
Portugalskom fudbaleru, Paljinji, ponovo bi mogao propasti transfer u Bajern.

Prošle godine je vezni fudbaler Fulama, Paljinja bio na ivici prelaska u Bajern iz Minhena. Međutim, s obzirom da je do dogovora došlo na samom kraju prelaznog roka, Londonci nisu uimali vremena da nađšu adekvatnu zamenu za svog "kapitalca" tako da je čitav posao vredan 70 miliona evra propao u "minut do 12". 

Sada je ponovo aktuelna priča između Paljinje i nemačkog kluba, a navodno je postignut  i dogovor o ličnim uslovima. "Samo" je još ostalo da Fulam prihvati ponudu, što za sada deluje kao ogromna prepreka. 

Pre svega, suma je sada manja za oko 30 miliona evra, a takođe, teško da će tim koji predvodi Marko Silva uspeti da pronađe igrača makar sličnog kvaliteta. 

 

 

Sam igrač se na misteriozan način oglasio kada je bio upitan za njegov transfer u Bajern, ali je bilo jasna implikacija - Fulam ponovo koči posao.

"Ne dozvoljavaju mi da govorim. Ja bih želeo nešto da kažem, ali ne mogu", rekao je vezni igrač Portugala. 

U svakom slučaju, prilično je teško očekivati finalizaciju posla ili makar kraj sage makar dok se ne okonča Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. 

Novi trener nemačkog velikana Vensan Kompani na toj poziciji trenutno računa na Aleksandra Pavlovića, Konrada Lajmera, Leona Gorecku i Jozuu Kimiha, za kog se spekuliše da bi mogao da napusti klub. Sve sugeriše da bi i Leon Gorecka mogao biti prekobrojan naredne sezone, s obzirom da mu je minutaža značajno opala.