Vesti iz fudbala

Pari Sen Žermen želi gruzijskog reprezentativca: Napoliju stigla ponuda od 100 miliona za Hviču Kvarachelija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.05.2024 20:50
Pari Sen Žermen je poslao ponudu Napoliju za Hviču Kvaracheliju Tanjug/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP
Pari Sen Žermen je poslao ponudu Napoliju za Hviču Kvaracheliju

Pari Sen Žermen se već uveliko sprema za život nakon odlaska Kilijana Mbapea, a aktuelni šampion Francuske vidi Hviču Kvaracheliju kao idealnu zamenu za sada već bivšeg igrača. 

Kako prenosi italijanski novinar, Đanluka di Marcio, na adresu Napolija je stigla ponuda od 100 miliona evra za gruzijskog reprezentativca.

Poznato je da će Napoli u novu sezonu ući sa novim trenerom. Najglasnije se spominje ime Antonija Kontea. Nekadašnji trener Juventusa, Čelsija i Intera će na stadion "Dijego Armando Maradoda" stići nakon što je u martu prethodne godine dobio otkaz u Totenhemu.

 

 

Klub iz grada pod Vezuvom je iskusnom treneru dao navodno neke garancije, a jedna od njih je potpuna podrška tokom prelaznog roka. Ipak, kako Napoli neće učestvovati u evropskim takmičenjima sva je prilika da će morati da proda neke od skupocenih zvezda u ekipi.

Tako i ne bi bilo iznenađujuće da predsednik Aurelio De Laurentis donese odluku da se reši Hviče Kvarachelije u zamenu za pomenuto obeštećenje. Prodaja Gruzina bi rešila određene probleme, a mediji sa Apenina pišu da je sasvim realna opcija da i Viktor Osimen napusti klub ovog leta.