Vesti iz fudbala

Dragan Džajić: Dobićemo stadion koji će biti među najboljima u Evropi, veliku zahvanlost dugujemo predsedniku Vučiću

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.05.2024 11:28
Predsednik FSS, Draga Džajić Tanjug/FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/bs
Predsednik FSS, Draga Džajić

Predsednik Fudbalskog Saveza Srbije, Dragan Džajić je izrazio zahvalnost predsedniku Aleksandru Vučiću i istakao kako očekuje da će stadion biti pun i da će Srbija pobeđivati na njemu. 

"Danas je veliki dan za fudbal. Danas bi svi trebalo da se radujemo. Dobićemo jedno velelepno izdanje koje će biti među tri najbolja stadiona u Evropi. Na nama koji radimo u fudbalu i koji volimo fudbal preostaje da se izborimo, da se na tom stadionu postižu dobri rezultati, da naša reprezentacija igra dobro, kvalifikuje se na najveća svetska takmičenja i da ovaj stadion koji se gradi bude uvek pun i da da punu podršku reprezentaciji Srbije. Veliku zahvalnost za ovo ima Republika Srbija na čelu sa njenim predsednikom koji je i ovoga puta dokazao da ono što obeća da ispunjava. Sećam se jedne situacije od pre nekoliko godina kada je predsednik Srbije posetio našu reprezentaciju i jedan ga je igrač pitao: 'Predsedniče, da li ćemo mi dobiti nacionalni stadion?'. Tad je naš predsednik Vučić rekao: 'Dobićemo'. Evo ovo je trenutak da danas počnemo ove radove, da udarimo kamen temeljac i da od srpskih fudbalera u budućnosti očekujemo mnogo bolje rezultate. Srpski ljubitelji fudbala vole fudbal, vole fudbal i očekuju da se nešto lepo dešava, da se postižu pobede a ako to bude i ovaj stadion će uvek biti pun", rekao je Džajić.

Nakon obraćanja predsednika FSS-a, usledile su poruke srpskih reprezentativaca. Prvo je pušten snimak Dušana Tadića koji je izjavio kako mu je čast što počinje izgradnja nacionalnog stadiona, a isto su su izjavili i Strahinja Pavlović, Filip Kostić, Dušan Vlahović i Strahinja Eraković.