Vesti iz fudbala

Dragan Stojković: Prelepo je što se Srbija menja, mi iz fudbala smo presrećni što se ovaj san ostvaruje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.05.2024 10:40
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković i predsednik Aleksandar Vučić Tanjug/FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/bs
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković i predsednik Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić i predstavnici Fudbalskog Saveza Srbije, zajedno sa selektorom Draganom Stojkovićem će postaviti kamen temeljac za nacionalni stadion u Surčinu.

Trener seniorske reprezentacije Srbije je izjavio kako mu je izuzetno drago što se san o nacionalnom stadionu ostvaruje i da jedva čeka da se radovi završe.

"Nama trebaju bolji uslovi. Prelepo je što se Srbija menja u tom smislu, kada dobijete stadione u Zaječaru, Leskovcu i Loznici, to su prelepi objekti, a dočekaćemo i Nacionalni stadion. Kada neko pita šta će nam? Pa treba, bićeš deo Evrope, igraće se finale, biće funkcionalni objekat, za sve aspekte, od koncerata, fudbala, fenomenalna stvar, mi iz fudbala smo presrećni da se ovaj san ostvaruje. Drago mi je da vidim početak ostvarivanja snova. Jedva čekam da to zdanje bude gotovo i da nas učini ponosnim", rekao je Stojković.

Fudbalsku reprezentaciju Srbije čeka učešće na Evropskom prvenstvu gde će igrati u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Plan je da "orlovi" prvi put zaigraju na nacionalnom stadionu početkom 2027. godine, a radovi će biti završeni do 1. decembra 2026.