Vesti iz fudbala

Igor Duljaj došao da bodri košarkaše Partizana: Savest mi je čista, UO je samo doneo odluku koju je neko rekao da bude takva

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.04.2024 18:46
Igor Duljaj, sad već bivši trener Partizana MN Press
Igor Duljaj, sad već bivši trener Partizana

Na oduševljenje navijača sad već nekadašnji strateg crno-belih, Igor Duljaj pojavio se večeras na utakmici košarkaša Partizana i Budućnosti u polufinalu ABA lige. 

Pre utakmice Duljaj je osim za fotografisanje sa pristalicama crno-belih imao dovoljno vremena i za razgovor sa novinarima.  

"Savest mi je čista, mada je potrebno neko vreme da se sve slegne. Dao sam maksimum. Vreme će pokazati da li sam dobro radio ili ne", istakao je Igor Duljaj. 

 

 

Partizan polako ali sigurno "troši" svoje legende, a ipak, uprkos svemu Duljaj ne misli tako. 

"Mene Partizuan ne može da istroši jer se tako ne osećam. Imam dosta energije. Nisam podneo ostavku, već sam želeo da ostanem i radim. Verovao sam da mogu da izguram celu priču, neko je smatrao drugačije. Bože moj, kao pto sam i ranije rekao Partizan je iznad svih nas i tako treba da ostane".

Navijači su Igora Duljaja grlili čak i dok je pričao sa novinarima, očigledno su i oni verovali u ono što radi.

"To mi predstavlja veliku čast. Ne možete da verujete koje su to emocije. Kao da sam se preporodio, kao dete koje je 1990. došlo na prvi trening u Partizanu. To su velike emocije".

Otkaz je Duljaj dobio juče, a zvaničnu odluku UO Partizana je saopštio kasno sinoć. 

"Upravni odbor je samo doneo odluku koju je neko rekao da bude takva. Tamo imam i prijatelje, ne mogu na njih da se ljutim. Neko je samo dao naređenje. Rekao sam igračima na rastanku da moraju da nastave da se bore, da ostanu u trci za kvalifikacije za Ligu šampiona", zaključio je Duljaj.