Vesti iz fudbala

Vladan Milojević za TV Arena sport: Pobedu posvećujemo našem Gagiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.04.2024 21:22
Vladan Milojević i Šerif Endijaje MN Press
Vladan Milojević i Šerif Endijaje

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde je dočekao da pobedi Partizan u Kupu Srbije (2:0). Trijumf je mogao da bude i rezultatski uverljiviji jer su igrači crveno-belih promašili četiri-pet izglednih prilika u nastavku meča.

Na početku je Milojević pobedu posvetio preminulom ekonomu Draganu Gagiju Milanoviću.

"Pobedu posvećujem našem preminulom Gagiju. Jako nam je teško bilo minulih dana. Negde smo mu ispunili želju", rekao je Milojević.

Zatim je pohvalio Partizan i trenera Igora Duljaja.

"Moram da pohvalim trenera Igora Duljaja, Partizan je jako dobro pripremio utaikmicu. Glazer je odbranio dve tri šanse, isto tako i Jovanović na drugoj strani. Partizan je jako dobro odradio sve tri utakmice sa nama. Onog časa kada sam video postavu, znao sam šta je Duljaj pripremio. Bio je ovo dobar derbi, dve dobre ekipe, mi smo srćeni, idemo dalje u finale".

Milojević će 23. maja u Lagatoru prvi put voditi Zvezdu u finalu Kupa Srbije.

"Posebno sam srećan što mi je ovo prvo finale sa Zvezdom, nikad nisam bio u finalu. Jesam osvojio sa Čukaričkim ovaj trofej, ali sa Zvezdom nikad nisam uspeo. Igramo sa Vojvodinom, ali nećemo da razmišljamo o tome, ima vremena. Partizanu želim sreću u nastavku sezone".

Zvezdu već u nedelju očekuje duel sa Vojvodinom u Novom Sadu i to za bodove.

"Ne biram utakimice, svaka prva je za mene bitna. Moram da pohvalim moj sturčni štab koji fenomenalno priprema utakmice. Malo da odmorimo i od sutra pripremamo duel sa Vojvodinom u Novom Sadu", zaključio je Milojević za TV Arena sport.