Vesti iz fudbala

Vladan Milojević za TV Arena sport pred polufinale Kupa Srbije: Sve staje u 90 minuta, spremni smo i za penale

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.04.2024 18:24
Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević MN Press
Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Partizan od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" u okviru polufinala Kupa Srbije, a Vladan Milojević je najavio da je u pitanju jedna utakmica i da je sve otvoreno.

"Polufinale je, jedna je utakmice, sve je smešteno u 90 minuta. U pitanju je sasvim drugo takmičenje. Partizan ima svoje ambicije, mi svoje. Šta je spremio moj kolega Duljaj, a šta mi, videćemo na terenu", istakao je Milojević.

Crveno-beli su promašili dosta šansi u prethodna dva derbija i realizacija je možda bila i najveći problem. Iskuni strateg je izjavio kako ne može puno toga da se promeni za tako kratak period.

"Ne možemo za kratko vreme da promenimo ništa. To je sastavni deo igre. Trudićemo da budemo na crti sa njima, ne samo ofanzivno već i defanzivno", rekao je Milojević

U slučaju da ne bude pobednika nakon 90 odigranih minuta, uslediće odmah izvođenje jedanaesteraca. Vladan Milojević je rekao kako je njegova ekipa spremna na sve.

"Spremni smo za sve", kratko je zaključio Milojević.

Prvi finalista kupa je ekipa Vojvodine koja je savladala Radnički 1923 u Kragujevcu, a finale je zakazano za 23. maj i biće odigrano na novom stadionu u Loznici.