Vesti iz fudbala

Reakcije nakon žreba: Zadovoljstvo prisutno u redovima večitih rivala

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.04.2024 12:34
Predstavnci klubova na žrebu za Kup Srbije MN Press
Predstavnci klubova na žrebu za Kup Srbije

Žreb je spojio Crvenu zvezdu i Partizanu u polufinalu Kupa Srbije, a predstavnici obe strane su bili zadovoljni nakon izvlačenja večitog rivala.

Sportski direktor Partizana, Ivica Kralj je izjavio kako veruje u kvalitet igrač crno-belih i da klub iz Humske može da stigne do finala, a nakon toga i do trofej u kupu.

"Izgleda da se ponavlja istorija, to je bio slučaj i prošle ili pretprošle godine. Igra se na Zvezdinom stadionu, ali ja verujem u naše igrače i verujem da možemo da uđemo u finale i osvojimo taj trofej. Prioritet je da vidimo u kakvom stanju je Jovanović. Dobio je ozbiljan udarac u koleno na Banovom brdu. Nadamo se da će on pre svega biti dobro. Očekuje nas večiti derbi, a ja ponavljam da verujem u igrače uz naravno respekt prema protivniku. Videćemo kako će to biti u subotu, a zatim i u sredu", rekao je Kralj.

 

 

Sekretar stručnog štaba crveno-belih, Goran Negić rekao je kako zna šta je cilj kluba iz Ljutice Bogdana i da derbi uvek donosi dobar fudbal i dobru posetu.

"Nama je bilo svejedno, znamo naš cilj. Crvenoj zvezdi to ne predstavlja problem jer znamo da treba da uradimo ono što smo učinili i prethodne godinu, a to je dupla kruna. Ovakvi dueli donose dobar fudbal i dobru posetu na našem stadionu. Nadamo se da je to jedna mala prednost i da ćemo to iskoristi i u prvenstvu i u kupu", izjavio je Negić.

Meč polufinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana je na programu 24. aprila uz direktan prenost na kanalima TV Arena sport.