Vesti iz fudbala

Ranko Veselinović blistao u dresu Vankuvera, Mesi se golom vratio na teren

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.04.2024 09:46
Dejan Joveljić Tanjug/AP Photo/Rebecca Blackwell
Dejan Joveljić

Malo srpskih igrača je minule noći igralo u najkvalitetnijoj fudbalskoj ligi Amerike. Najzapaženiji učinak imao je nekadašnji igrač Vojvodine Ranko Veselinović, koji igra za Vankuver, inače vodeći tim zapada u MLS-u.

 

 

Pomenuti fudbaler je efektnim pogotkom u finišu meča protiv Toronta overio pobedu svog tima od 4:0, što je značilo i preuzimanje liderske pozicije. Sa druge strane LA Galaksi za koji igra naš Dejan Joveljić pretrpeo je poraz u gradskom derbiju od Los Anđelesa 2:1. Srpski reprezentativac je odigrao ceo meč, ali nije uspeo da se upiše među strelce. Nekadašnji golman Čukaričkog, Novak Mićović bio je među rezervama u Galaksiju.

Jovan Mijatović nije bio u timu Njujork sitija u remiju sa Atlantom 1:1, dok je Slobodan Tanasijević bio na klupi, kao i Nikola Petković u porazu Šarlota na gostovanju Nju Inglandu.

Lionel Mesi je propustio nekoliko utakmica zbog povrede, ali je ponovo imao zapaženu ulogu u dresu Intera. Argentinac je u 58. minutu doneo izjednačenje Interu za 1:1, a dva minuta kasnije tim sa Floride došao je i do preokreta, ali se gosti iz Kolorada nisu predavali i u 88. minutu su izjednačili i ispostavilo se osvojili bod.

 

Standings provided by Sofascore