Vesti iz fudbala

CSKA 1948 slavio u Humskoj: Partizan i na prijateljskom susretu izgubio na domaćem terenu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.03.2023 13:14
CSKA 1948 slavio u Humskoj: Partizan i na prijateljskom susretu izgubio na domaćem terenu FK Partizan

Fudbaleri Partizana poraženi su od bugarskog CSKA 1948 u prijateljskoj utakmici odigranoj na stadionu u Humskoj – 0:2 (0:1)

Iskoristili su crno-beli pauzu u prvenstvu nastalu zbog obaveza nacionalnog tima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i odigrali kontrolni meč na kojem je trener Igor Duljaj pružio priliku i omladincima Stefanu Nikoliću, Dimitriju Aćimoviću, Nemanji Trifunoviću, Mihajlu Isailoviću, Luki Tanasijeviću i Marku Bebeku.

Dvostruki strelac na meču bio je Svetislav Dukov koji je bio precizan u 34. i 54. minutu čime je nastavljena loša serija fudbalera srpskog vicešampiona na domaćem terenu, gde su poslednji put slavili još u novembru prošle godine na meču protiv Novog Pazara 1:0.

Od tada su kao domaćini poraženi od Mladosti Gat (0:4), Šerifa (1:3) i Radnika iz Surdulice (1:2), dok su protiv Radničkog 1923 i Kolubare odigrali 1:1.

Bila je ovo peta utakmica na kojoj je Igor Duljaj vodio tim crno-belih, doduše prva prijateljska, i njegov tim je samo jednom uspeo da pobedi i to na gostovanju u Lučanima (1:0), što znači da je pred mladim stručnjakom mnogo posla uoči završnih mečeva u borbi za izlazak u Evropu.